At lære at linedance er ikke altid let

En par voksne har flyttet, da de kunne gå – eller nogen tid for nylig. Nogle har ekstraordinært justere, andre utrolige hukommelse, og andre igen blev udtænkt med awesome co-udnævnelse. For de få heldige linje bevægelse er let og regelmæssig mens størstedelen af ​​os synes at have 2 resterende fødder, til en vis grad, og kæmpe for at få de midler og holde op (især til at starte med).

Nogle af os anmode et ton fra os selv – selv fejlfri, mens andre er glade for bare at komme forbi hver ramte dansegulvet med så få forglemmelser som kunne forventes under de givne omstændigheder. Et par kunstnere nødt til at praktisere en time om dagen og gå til 3 klasser syv dage. Andre simpelthen nødt til at gå til klassen eller se en linje flytte retning DVD gang hver uge eller noget i midten. Det er din beslutning. Du er din identitet så være godgørende for dig selv og sætter pris på dit eget tempo.

Alt taget i betragtning, praksis er en opsigtsvækkende blandt de mest tvingende “fremskridt” i forbedre dine line flytte evner. Begynd med en simpel træk og arbejde dig op til de hårdere dem, og opkog så meget som du kan, indtil det begynder at føle sig normal. Dette vil instruere dine muskler (og dit sind) til at huske, hvad de har indset. Inden længe vil det hele blive alt-godt.

Prøv ikke at dømme dig selv mod andre endnu dømme dig selv (vis) mod dig selv (tidligere). I tilfælde af, at den nuværende er en ændring i forhold til tidligere, så er du en forbedret linie kunstner og du skal være tilfreds med dig selv. Giv dig selv en ros og få mest ud af din nye selvsikkerhed og ikke blive forbavset, hvis ud af de blå individer vil komplimentere dig, hvor godt du bevæger dig.

Der er nogle ekstraordinære instruktions linje flytte dvd’er ved opnåede instruktører til at hjælpe dig hjemme på off chance for, at du er beskedne eller ikke har den underliggende sikkerhed for at gå til en klasse eller måske du hovedsageligt ikke kan komme til en klasse.

For mig at flytte, er lige så meget om at møde personer og undslippe huset som det handler om den aktivitet eller psykiske og fysiske vanskeligheder regne ud, hvordan til linje flytte.